Sinterkerstwapsuprise: onwijs leuke cadeautjes

Het is tijd voor cadeautjes!

Dit jaar was er toch zoiets leuks: de Sinterkerstswapsuprise. Een tijd voor Sinterklaas hebben we met de bloggersgroep Sisterhood of Bloggers lootjes getrokken en vervolgens moesten we dan voor die persoon wat leuke cadeautjes kopen. Dat cadeautje ging dan op de post en rond kerst mochten we het openmaken. Terwijl mijn verrassingsbox al een tijdje lag te wachten in mijn kamer, mag hij nu dus eindelijk open!

wp-1482662683811.jpgMijn pakketje was van Anouk, al was dit al een tijdje niet zo een verassing meer. Dit kwam omdat ik het inpakpapier direct herkende omdat ik het inpakpapier al had gezien tijdens skypen met Carmen (de zus van Anouk) en ook direct de envelop herkende die op de doos was geplakt. Dit was heel toevallig eenzelfde soort envelop waarin Carmen haar kerstkaart had gestuurd.  Ik wist dat ze het samen inpakten. De kaart die op de doos was geplakt had ik dan ook maar direct eraf gehaald en bij de andere kerstkaarten gezet.

Mooi ingepakt!
Maar ondanks dat ik al wist van wie het pakketje was, was het altijd nog spannend wat er dan gestuurd zou worden. Eerste kerstdag heb ik namelijk de doos en pakjes pas opengemaakt. Het eerste wat mij opviel was hoe alles zo mooi was ingepakt. Elk pakje zat een lintje om en de doos zat ook vol met een heel dozijn zuurstokken ter decoratie. De binnenkant was mooi versierd met inpakpapier. Er is duidelijk heel veel tijd gestoken ❤

Heel veel lekkers!
Bij het openmaken van de cadeautjes vond ik ook een heleboel leuke dingen. Zo vond ik een eerst paar kerstsokken die ik ook maar gelijk aan heb gedaan. Verder zat er heel veel lekkers in: de zuurstokken, hot chocoladestokjes om warme chocomel van te maken, kinderchocolade… Allemaal erg lekker en eerlijk waar totaal niet veilig hier. De kinderchocolade was al voor de helft op voor ik klaar was met het uitpakken van de cadeautjes. En eigenlijk moest ik nog ontbijten, oeps…

De chocolade wegspoelen met thee…
Maar voor ik ging ontbijten was het eerst tijd voor een lekker bakje thee. Zo zat er ook een doosje winterse thee in. Gezien ik redelijk veel thee drink, komt die vast wel snel op! Daar er ook een 0,5l thermoskan inzat, heb ik direct daarin warm water gedaan, zodat ik later ook lekker thee kon drinken tijdens het schrijven van deze blogpost. Thanks Anouk, nu hoef ik niet elke keer naar beneden te lopen als ik zin heb in thee. Ja, ik ben enigszins lui.

wp-1482662692652.jpg
Een totaaloverzicht van alle leuke Sinterkerstswap-cadeautjes

Verder zaten er ook nog andere leuke dingetjes in. Zo hoef ik geen koude handen meer te krijgen met een handwarmer, zaten er wat highlighters bij en zat er ook een een schattige verzameling one point markers bij. Ook kan ik straks lekker een kartonnen VR-brilletje in elkaar knutselen.

Kortom, een zeer geslaagde Sinterkerstswapsuprise!

Mijn verrassing…
Voor de Sinterkerstswapsuprise had ik zelf Silke. Ik zal binnenkort ook een korte post publiceren met daarin wat ik zelf heb opgestuurd voor de Sinterkerstswapprise. Maar daarmee wacht ik even tot een donderdag. Lees ondertussen vooral haar blogpost eens even rustig door.

Advertenties

5 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s